Woonkamer Eetgedeelte

De eetkamer is voorzien van een prachtige lichtinval en een keurige vloer.

Contact

Keuken

De keuken is voorzien van een schitterend wit blad. Verder heeft de keuken de volgende inbouwapparatuur; Vaatwasser, fusion Quooker kraan, stoomoven, magnetron, oven, inductiekookplaat en afzuigsysteem.

Contact

Woonkamer Zitgedeelte

De woonkamer is ruim en geniet van zeer veel natuurlijk licht. De woonkamer kan men afsluiten met typische jaren dertig schuifdeuren voorzien van glas in lood.

Contact

Toilet

Het toilet bevindt zich tussen de woonkamer en de keuken.

Contact

Slaapkamer #1

Alle slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, deze slaapkamer ligt in het midden van de woning tussen de twee andere slaapkamers. de Kamer heeft een geschatte grootte van 12m2 en heeft ook nog een dakraam voor extra zonlicht binnen te laten.

Contact

Slaapkamer #2

Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een geschatte grootte van 18m2.

Contact

Slaapkamer #3 Overloop en dakterras

De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het terras met uitzicht op het zuid westen. Tussen de badkamer en deze slaapkamer is er ook nog een apart toilet te vinden.

Contact

Badkamer

De badkamer is voorzien van een ligbad en een inloopdouche eveneens een groot badmeubel.

Contact

Tuin

De tuin heeft een geschatte oppervlakte van 35m2 en is gelegen op het zuid westen, Er wordt nog wel aan de lange zijde een schutting geplaatst ter afscheiding van het naburig gelegen pand. Ook wordt de tuinset niet mee verhuurd, de trampoline wel.

Contact

Overzicht

Deze ruime dorpswoning met 3 slaapkamers, met tuin en terras op het zuid westen wordt per 1 maart 2021 verhuurd. De woning is gestoffeerd, er is ruimte voor 1 bank, 6 stoelen en een salontafel. de huurperiode is minimaal 1 jaar, eventuele kortere periodes in overleg.

Kale huur € 1.490,00 excl GWL

Waarborgsom: Afhankelijk van inkomen

Contact