Woonkamer

De woonkamer is erg ruim een heeft van beide kanten lichtinval. Vanuit de westkant van de woning kan men via een schuifpui het leuke dakterras betreden. Ook vanuit de woonkamer kan men de keuken betreden.

Contact

Dakterras

De woning beschikt over een zeer fijn dakterras dat gelegen is op het westen, dit dakterras is te betreden met maximaal 3 personen.

Contact

Keuken

De keuken is gelegen op het westen en is voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven.

Contact

Slaapkamer 1

Zeer ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Hier is al een bed en een bureau aanwezig.

Contact

Slaapkamer 2

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer heeft een bed, bureau en een klerenkast extra erbij.

Contact

Slaapkamer 3

Dit is de derde slaapkamer en tevens de kleinste van de drie, de slaapkamer heeft een één persoon bed en een kleine kast.

Contact

Badkamer

De badkamer is verdeeld over twee verdiepingen, op de eerste verdieping vindt men het toilet en op de tweede verdieping de douche.

Contact

Overzicht

De woonkamer is erg ruim een heeft van beide kanten lichtinval. Vanuit de westkant van de woning kan men via een schuifpui het leuke dakterras betreden. Ook vanuit de woonkamer kan men de keuken betreden. De woning beschikt over een zeer fijn dakterras dat gelegen is op het westen, dit dakterras is te betreden met maximaal 3 personen. De keuken is gelegen op het westen en is voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Zeer ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Hier is al een bed en een bureau aanwezig. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer heeft een bed, bureau en een klerenkast extra erbij. Dit is de derde slaapkamer en tevens de kleinste van de drie, de slaapkamer heeft een één persoon bed en een kleine kast. De badkamer is verdeeld over twee verdiepingen, op de eerste verdieping vindt men het toilet en op de tweede verdieping de douche.

Kale huur € 1.250,00

Waarborgsom: Afhankelijk van inkomen

Maximaal 2 people or a family

Contact