Hal

Bij binnenkomst treft u de hal aan welke toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer.

Contact

Toilet

Het toilet is modern en volledig betegeld.

Contact

Woonkamer

De woonkamer is ruim, heeft een tegelvoer, en heeft veel natuurlijk licht vanwege de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer kan men naar de open keuken en naar de tuin via de tuindeur.

Contact

Keuken

De keuken is voorzien van een vijf-pits gasfornuis, een oven magnetron combinatie een koelkast en een afzuigkap. De vriezer staat in de trappenkast.

Contact

Badkamer

De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een toilet.

Contact

Slaapkamer #1

Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ongeveer 10m2.

Contact

Slaapkamer #2

Deze slaapkamer wordt gezien als de hoofdslaapkamer en heeft een oppervlakte van 14m2.

Contact

Slaapkamer #3

Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van 11m2.

Contact

Slaapkamer #4

Deze zolderkamer heeft een oppervlakte van 12m2, tegenover de zolderkamer heeft men ruimte om de wasmachine aan te sluiten.

Contact

Achtertuin

De achtertuin is gelegen op het noorden en heeft een grote 70m2. De garage wordt niet mee verhuurd en zal worden afgesloten tijdens de verhuur van de woning.

Contact

Overzicht

Zeer mooie woning met 4 slaapkamers gelegen in het pittoreske Oisterwijk. Bij binnenkomst treft u de hal aan welke toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer. Het toilet is modern en volledig betegeld. De woonkamer is ruim, heeft een tegelvoer, en heeft veel natuurlijk licht vanwege de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer kan men naar de open keuken en naar de tuin via de tuindeur. De keuken is voorzien van een vijf-pits gasfornuis, een oven magnetron combinatie een koelkast en een afzuigkap. De vriezer staat in de trappenkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een toilet. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ongeveer 10m2. Deze slaapkamer wordt gezien als de hoofdslaapkamer en heeft een oppervlakte van 14m2. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van 11m2. Deze zolderkamer heeft een oppervlakte van 12m2, tegenover de zolderkamer heeft men ruimte om de wasmachine aan te sluiten. De achtertuin is gelegen op het noorden en heeft een grote 70m2. De garage wordt niet mee verhuurd en zal worden afgesloten tijdens de verhuur van de woning.

Kale huur € 1.650,00
Waarborgsom: Afhankelijk van inkomen ( 1 maand minimaal )

Woningdelers hoeven zich niet aan te melden voor deze woning.

Contact